ACSI FreeLife

Menu

Helemaal in het nieuw: ACSI Kampeerreizen

De vernieuwde website van ACSI kampeerreizen is gelanceerd! Op deze frisse website is het nu nog makkelijker om de perfecte kampeerreis te vinden, want onder andere de zoekfunctie is verbeterd en uitgebreid. Op www.acsireizen.nl heb je de keus uit 46 bijzondere kampeerreizen, waaronder 15 nieuwe reizen. Denk aan een reis naar Zuidelijk Afrika, een rondreis over de eilanden Sicilië en Malta en een kampeerreis voor alleenreizenden naar Italië. Tijdens deze kampeerreizen ga je op pad met de caravan, camper of auto en ontdek je de mooiste plekjes.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Snel op zoek naar de mooiste kampeerreis

Op www.acsireizen.nl is een nieuwe zoekfunctie met meerdere filters gecreëerd, waardoor je makkelijk en gericht kunt zoeken naar de juiste vakantie voor jou. Het is niet alleen mogelijk om te zoeken op land, vertrekmaand en reisduur, maar ook op specifieke excursies. Wil je graag mee met een wandelexcursie, een avontuurlijk excursie of een excursie met de trein of de boot? Dan kan je dat aanvinken! Op vakantie met jouw huisdier? Zoek dan naar een ACSI kampeerreis waar huisdieren zijn toegestaan. We zijn benieuwd wat je van de nieuwe website vindt!

Uitgelichte reizen

Bij alleen een nieuwe website is het niet gebleven, het aanbod is ook uitgebreid. Want er zijn maar liefst 15 nieuwe kampeerreizen bijgekomen, waaronder reizen naar Portugal, Frankrijk, Polen en Kroatië. Maar we willen graag 2 bijzondere reizen uitlichten en onze winterzonreizen:

Een reis door Zuidelijk Afrika
Een unieke kans om het bijzondere Afrika te ontdekken met een camper. Een 38-daagse reis waarbij je langs de parels van het Zuiden komt; Botswana, Zimbabwe, Namibië en Zuid-Afrika. Tijdens deze camperreis door Zuidelijk Afrika ontdek je onder andere de Victoria watervallen, kan je de ‘Big Five’ spotten in het Kruger NP en kan je Kaapstad bezichtigen vanaf de Tafelberg.

Kampeerreis Trentino – Veneto voor alleenreizenden
Alleenreizenden opgelet! We hebben een nieuwe kampeerreis door het mooiste gedeelte van Italië; Trentino – Veneto. Je reist onder andere door de Dolomieten en langs de mooie wateren van het Gardameer. Ook mag een bezoek aan Venetië en het opera in Verona niet ontbreken tijdens deze kampeerreis. De reis heeft een uitgebreid programma, maar wel met voldoende tijd voor jezelf.

Winterzonreizen
Ontsnap aan de Nederlandse winter en ga op winterzonreis. Je kunt onder andere de zon opzoeken in Marokko, Portugal, Spanje of Frankrijk.

Meer weten?

Wil je meer weten over de (nieuwe) kampeerreizen? Ga dan naar de website, bestel de brochure of kom naar de infodagen in november. Tijdens de infodagen vertellen onze enthousiaste reisleiders alles over de kampeerreizen. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen en kennis te maken met ACSI.

Praat mee

Praat mee: Helemaal in het nieuw: ACSI Kampeerreizen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation