ACSI FreeLife

Menu

Nieuw seizoen KampeerTV

Op 5 februari om 17:00 start het nieuwe seizoen van KampeerTV op RTL 4. Ook dit seizoen wordt het hele kampeerspectrum belicht. ACSI komt aan bod. In diverse afleveringen zal je ACSI-producten tegenkomen en ook ACSI-inspecteurs komen aan het woord.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Afgelopen zomer is Loran von Liebenstein op pad geweest langs diverse campings om samen met andere kampeerders te ervaren hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op de camping.

Niet alleen de campings worden belicht, presentatrice Fiona Yauw bekijkt elke aflevering de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied en Felix Wilbrink verrast de televisiekijkers wekelijks met een verassende kampeer-kooktip. Zo ben je na elke aflevering weer volledig op de hoogte van de laatste trends.

ACSI-inspecteurs aan het woord

In de zomer van 2016 heeft KampeerTV enkele ACSI-inspecteurs gevolgd tijdens hun campinginspecties. Onder andere op camping De Wildhoeve in het Nederlandse Emst en Camping Nommerlayen in Luxemburg. Loran interviewt de inspecteurs en vraagt naar hun oordeel over de camping. Hoe wordt een camping eigenlijk geïnspecteerd en welke aspecten spelen daarbij een belangrijke rol?

De ACSI-inspecteurs zijn te zien in de volgende afleveringen:

 • 5 februari op Camping Nommerlayen
 • 12 februari op Camping De Wildhoeve
 • 26 februari op Camping Tropical Island
 • 19 maart op Camping Parc la Clusure

De handige producten van ACSI

Er valt genoeg te vertellen over de diversiteit van de ACSI-producten. In diverse afleveringen van KampeerTV zal je wat te zien krijgen over het aanbod. Zoals bijvoorbeeld over de ACSI Club ID, het vervangend legitimatiebewijs dat geaccepteerd wordt op ruim 8.800 campings. Verder worden onder andere de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids, CampingCard-ACSI en de ACSI Campings Europa-app belicht.

KampeerTV is vanaf 5 februari elke zondag te zien om 17:00 bij RTL4. Herhalingen zijn er op maandag om 14:30 en zaterdag 11:00 bij RTL4.

Praat mee

 1. AP
  A van der Pol

  Geen ruimte om je decoder of recorder te plaatsen ,
  Koop dan een MARMITEK INVISIBLE CONTROL 6 XTR REMOTE EXTENDER dan kan je je ontvangers bedienen die achter of in gesloten ruimte.s geplaatst zijn .In de caravan b.v. in de zitbank en thuis in gesloten kasten.
  Alleen zie je niet op welk kanaal de decoder staat maar dat zie je op het t.v. beeld wel.

  Reageer
  0
  0
 2. SR

  Rtl4 is in Belgie niet te ontvangen. Gaat dat niet over sateliet.

  Reageer
  3
  1

Praat mee: Nieuw seizoen KampeerTV

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation