ACSI FreeLife

Menu

Nieuw! Mystery kamperen

Het boeken van een ‘mystery vakantie’ of ‘mystery hotel’ bestaat al even. Het lijkt de vakantietrend van dit jaar. Op ‘mystery campingvakantie’ gaan, dat is nieuw.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

De Mystery SunLodge actie van touroperator Suncamp holidays is de eerste in de kampeerwereld.

Mystery = blind boeken

Een Mystery SunLodge is een luxe stacaravan of comfortabele lodgetent op een nog geheime camping. Je pakt je koffer zonder te weten waar je naartoe gaat. Maar als je denkt dat je een heuse avonturier moet zijn om ‘blind’ een Mystery SunLodge te boeken bij Suncamp holidays, dan heb je het mis. Je kiest zelf welke dag je aankomt en vertrekt, en hoe ver je wil rijden. Alle kampeerders zijn altijd verzekerd van alle luxe en comfort voor minimaal vijf personen.

Gegarandeerd een topplekje

Alle Mystery SunLodges staan op topcampings in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië, met veel voorzieningen voor de hele familie (o.a. zwembad). Uiterlijk een week van tevoren hoort de kampeerder op welke camping zijn vakantie geboekt is. Voor de portemonnee is een mystery vakantie een interessante optie: je krijgt minimaal 20% korting, en die korting kan oplopen tot een bedrag van wel 615 euro. Laat die vakantievoorpret maar beginnen!

Praat mee

 1. TJ
  T de Jong

  Zo kampeer ik al jaren vaak weet ik pas een week van te voren waar ik dit keer heen ga en een camping boeken van te voren doe ik nooit

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nieuw! Mystery kamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation