ACSI FreeLife

Menu

Nieuw beursconcept: Kampeer & Outdoor

Kampeer & Outdoor. Dat is de naam van het nieuwe beursconcept in Gorinchem en Hardenberg. Tot dit jaar stond het driedaagse evenement op de beursagenda als Camper & Kampeer en Kampeer & Vrije Tijd. De vernieuwde kampeerbeurs is op 23, 24 en 25 februari te zien in Evenementenhal Hardenberg.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kampeer & Outdoor

Met een nieuw concept wil Kampeer & Outdoor meer laten zien dan alleen de kampeerprimeurs. In het weekend van 9, 10 en 11 februari kon je het nieuwe beursconcept voor het eerst ontdekken in Gorinchem.

“Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het evenement zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen”, vertelt organisator Joanne Hoogeveen.

Ice Climber

Om je rondje langs de nieuwe modellen campers en caravans een beetje af te wisselen, staan er verschillende presentaties, demonstraties en workshops op het programma. Zo geeft rij-instructrice Tineke de Ruijter een cursus camper rijden voor dames en is er de Ice Climber. Tijdens deze klimuitdaging moet je via een twistladder omhoog klauteren en zo snel mogelijk aan de bel trekken, net als in het voormalige spelprogramma Ter land ter zee en in de lucht.

Tickets

De Kampeer & Outdoor in Hardenberg is op 23, 24 en 25 februari open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten zowel online als aan de kassa te koop. De tickets zijn online te bestellen vanaf 4 euro. Parkeren is voor alle bezoekers gratis.

Praat mee

Praat mee: Nieuw beursconcept: Kampeer & Outdoor

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation