ACSI FreeLife

Menu

Nieuw: ACSI FreeLife digitaal

ACSI FreeLife magazine is vanaf nu ook digitaal te lezen in de ACSI Magazines-app. In deze app kun je alle magazines binnen jouw abonnement gratis lezen op je smartphone of tablet. Geen abonnee? Dan kun je een los exemplaar aanschaffen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
acsi magazines app header
ACSI Magazines-App

Nu lees je je favoriete kampeermagazine dus ook op de camping zonder dat het laadvermogen in je camper of caravan onder druk komt te staan. Maar dat is nog niet alles. We hebben alle edities van ACSI FreeLife verrijkt met extra foto’s, video’s en verwijzingen naar aanvullende informatie op internet. Ook zonder internetverbinding kun je deze extra foto’s en video’s bekijken.

In de ACSI Magazines-app vind je bovendien ook andere uitgaven van campingspecialist ACSI. Zoals het ACSI Kampeerreizen-magazine en het Start2Camp-magazine. Die zijn gratis te lezen.

Abonnee van ACSI FreeLife?

Ben je abonnee van ACSI FreeLife? Dan lees je alle edities die je ontvangt ook digitaal. Het is namelijk een onderdeel van je abonnement. Zodra je inlogt met je Mijn ACSI-account zal je zien dat je gratis toegang hebt tot alle edities die bij je abonnement horen. Meer informatie hierover ontvang je bij het volgende nummer (editie 2017-5).

Nog geen abonnee van ACSI FreeLife?

Sluit dan nu een voordelig abonnement af en ontvang jouw magazines ook digitaal. Dat kun je hier doen. Je hebt al een abonnement vanaf slechts € 34,50 voor 8 edities. Een los nummer koop je in de app voor € 5,49. Oude uitgaven kosten in de app € 3,49 per stuk. Alle uitgaven van Start2Camp, ACSI Kampeerreizen en Suncamp holidays zijn gratis te lezen.

Meer weten?

Op deze pagina staat uitgelegd hoe je de ACSI Magazines-app en alle uitgaven op je apparaat krijgt.

Praat mee

Praat mee: Nieuw: ACSI FreeLife digitaal

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht