ACSI FreeLife

Menu

Nieuw aanbod ACSI Kampeerreizen

Het 2014 aanbod van ACSI Kampeerreizen kent een aantal aantrekkelijke nieuwe reizen met verrassende excursies.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Met een camper of caravan een deel van de route van de Oriënt-Express rijden, een tocht door Albanië maken of de schoonheid van het eigenzinnige Ierland ontdekken? Treinexcursies maken, Spaanse en Franse wijnen proeven, wandelen in Schotland of fietsen in Italië; ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Gevarieerd aanbod

Het uitgebreide aanbod en de verschillende reissoorten zorgen ervoor dat er altijd een vakantie is die bij je past. De prijzen zijn eerlijk en helder. Geen onverwacht bijkomende kosten en heel veel zaken zijn inclusief. Per reis staat duidelijk omschreven wat je kunt verwachten.

Zelfs wanneer je niet in het bezit bent van een eigen kampeermiddel kun je meedoen aan een van de groepsreizen, want de ‘Verblijf Plus reis Toscane’ biedt de mogelijkheid om in een luxe SunLodge mobile home te verblijven.

Op ACSIreizen.nl vind je een voorproefje van de nieuwe reizen en kun je alvast een vrijblijvende voorboeking maken.

Internationale deelname

Niet alleen de Vlaamse en Nederlandse kampeerliefhebbers hebben de unieke bestemmingen van ACSI Kampeerreizen ontdekt. In 2014 kunnen voor een aantal reizen ook Duitse en Engelse kampeerders zich opgeven. Deze reizen verschillen in opzet niet van de andere reizen en worden begeleid door onze eigen Nederlandssprekende reisleiders.

De samenstelling van het gezelschap krijgt een internationaal karakter en dat zorgt voor leuke ontmoetingen. Het maakt de reis extra bijzonder. De reizen met internationale deelname kan je hier vinden.

Praat mee

Praat mee: Nieuw aanbod ACSI Kampeerreizen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation