ACSI FreeLife

Menu

De mooiste reizen voor 2017

Wandelen door de Alpen, met de trein door Frankrijk of van de zon genieten in Griekenland? Tijdens een rondreis van ACSI Kampeerreizen kun je genieten van de mooiste, onontdekte parels van Europa. In 2017 zijn er maar liefst tien nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
mooiste rondreizen 2017

De groepsreizen van ACSI Kampeerreizen brengen je langs de mooiste plekken van Europa. Tijdens een rondreis kun je genieten van de vrijheid die kamperen met de caravan of camper met zich meebrengt en bovendien heb je de voordelen van het reizen in een groep. We lichten er enkele reizen voor je uit.

Rondreis door Spanje en Portugal

Tijdens de rondreis door Spanje en Portugal wordt je ondergedompeld in de oude historie van deze landen. Je brengt een bezoek aan Porto en Lissabon, proeft de lokale port en woont een fado-avond bij, vol met fadomuziek en -dans. Natuur en steden wisselen zich af in deze rondreis, zodat je niets van deze twee mooie landen hoeft te missen.

Wandelen langs de Alpenmeren

Sportievelingen zijn bij de wandelreis door de Alpenmeren aan het juiste adres. De reis gaat door de Alpenlanden Zwitserland, Italië en Oostenrijk. Verschillende bergtoppen worden beklommen, te voet of met de kabelbaan, waarna je kunt genieten van de mooiste vergezichten. De wandelingen worden afgewisseld met ontspannen activiteiten.

Sfeerproeven in de Piemonte en Provence

Deze reis gaat langs Milaan, Turijn, de Bloemenrivièra, de Franse Rivièra en nog veel meer mooie plekken in het zuiden van Italië en Frankrijk. De Franse en Italiaanse keuken speelt de grootste rol. Je proeft bijvoorbeeld de typische likeuren en wijnen uit de regio en kunt meedoen aan een kookclinic. Zo ontdek je alles wat de streek Piemonte en Provence te bieden heeft.

Meer weten over ACSI Kampeerreizen? Bekijk ons complete aanbod online of bestel de brochure.

Praat mee

Praat mee: De mooiste reizen voor 2017

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht