ACSI FreeLife

Menu

Minder bezoekers kampeerbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs trok afgelopen editie minder bezoekers dan vorig jaar. De kampeerbeurs is bezocht door 31.226 bezoekers ten opzichte van 43.114 vorig jaar.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het niet verwachte aantal bezoekers van de KCJ baart de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) zorgen. Toch is er ook hoop, want in vergelijking tot de bezoekersaantallen van andere Europese beurzen in 2012 laat bijvoorbeeld de kampeerbeurs in Birmingham weer een groei in aantal bezoekers zien. En volgens de aanwezige importeurs en groothandelaren vonden de bezoekers de KCJ een echte beleving, en reageerden ze enthousiast op de gezellige sfeer en al het nieuws dat werd gepresenteerd. Het bestuur van KCI is op zoek naar oplossingen om het tij te keren. Naast een daling in bezoekersaantallen is er ook een daling te bespeuren in de verkoopcijfers van campers en caravans.

Hand op de knip

Veel kampeerders houden momenteel de hand op de knip vanwege de crisis. ACSI FreeLife stimuleert de verkoop door kampeerders te informeren over de nieuwste modellen, zodat zij weloverwogen een beslissing kunnen nemen. Het nieuwe ACSI FreeLife magazine verschijnt medio december.

Praat mee

Praat mee: Minder bezoekers kampeerbeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation