ACSI FreeLife

Menu

Metamorfose voor De Wit Schijndel

Op 27 maart opent het vrijetijdswarenhuis De Wit Schijndel na een verbouwing van ruim een jaar haar deuren.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

De laagbouw is volledig verdwenen achter een imposante gevel met veel glas, hout en aluminium. Er kan nu nog meer gewinkeld worden, want het winkeloppervlak is uitgebreid met 2600 vierkante meter.

Verbouwing De Wit

In januari 2014 startte de verbouwing van De Wit Schijndel. De nieuwe gevel werd opgetrokken en daardoor kwam er ruimte vrij voor een compleet nieuwe verdieping waar half maart de afdelingen barbecues en tuinmeubelen naartoe verhuizen.

Door deze extra ruimte kunnen de barbecues, tuinmeubelen en partytenten nog breder gepresenteerd worden. Door een moderne afzuiginstallatie is het nu ook mogelijk om op drukke dagen kook- en barbecuedemonstraties te houden.

Meer ruimte en eigentijdse uitstraling

Door de verhuizing van de afdelingen, is er ook op de begane grond meer winkelruimte gekomen voor sport en mode. Daarnaast is het interieur onder handen genomen en heeft een eigentijdse uitstraling gekregen. Nieuwe vloerbedekking, ander licht en frisse kleuren zorgen voor een moderne oogopslag. In de toekomst zijn er plannen om een sfeervol horecaplein te realiseren.

Eerst was er één reisafdeling, in de nieuwe situatie zijn er aparte outdoor, reis en kampeerafdelingen. “Die afdelingen lopen in de nieuwe situatie wel in elkaar over, maar we vonden het toch belangrijk ze als verschillende groepen te presenteren.”, aldus een woordvoerder van De Wit.

Feestelijke opening

Ben jij benieuwd naar het vernieuwde pand van De Wit Schijndel? Op 27 maart wordt de winkel feestelijk geopend en kun je zelf een kijkje nemen. Op 27, 28 en 29 maart profiteren bezoekers van veel voordeelacties en zijn er doorlopend demonstraties. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te beleven.

Confidental Infomation