ACSI FreeLife

Menu

Met de ferry

Elke golfslag brengt je dichter bij je doel. De auto met caravan of de camper staat veilig in de buik van de ferry, terwijl jij je op het zonnedek nog eens lekker uitrekt op je ligstoel.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Enkele van Europa’s mooiste kampeerbestemmingen zijn voor caravanners en camperaars alleen te bereiken met een ferry. Ook bij diverse over land of brug bereikbare vakantiebestemmingen is de veerboot een ontspannend alternatief. ACSI FreeLife heeft een uitgebreid ferry-overzicht samengesteld zodat je gemakkelijk je koers kan bepalen.

Met de caravan of camper op een ferry

Je reist, je rust en voor je het weet ben je op de plaats van bestemming. Maar voor het zover is valt er nog veel te beleven. Want langzaam trekken vaak de mooiste landschappen aan je voorbij. En als dat niet het geval is of je bent er op uitgekeken is er binnen veel te doen. Het lijkt wel een varende stad met onder meer cafés, winkels, snackbar, restaurant, kapper en een zwembad.

In het geval van een reis in de nacht bestaat de mogelijkheid om een slaapstoel of een hut te boeken. Deze hutten zijn meestal van alle gemakken voorzien en kunnen de vergelijking met een hotelkamer glansrijk doorstaan.

Meer informatie

Zowel via internet als per telefoon kun je de ferry overtocht naar je vakantiebestemming boeken. Wil je hier mee van weten? In het februari/maart-nummer van ACSI FreeLife magazine staat een overzicht van de diverse rederijen en hun tarieven.

Confidental Infomation