ACSI FreeLife

Menu

Met de caravan het circuit op!

TestTour WalloniëWaar in Nederland het zonnetje nog lekker schijnt, daar is het over de grens een stuk minder goed weer. De gezinskampeerders rijden dan ook een regenachtig Spa-Francorchamps op met hun auto-caravancombinatie. Maar dat mag de pret niet drukken; tijd om de Subaru en Dethleffs eens goed te testen!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Caravan Spa-Francorchamps

De Gezinskampeerders rijden meerdere rondjes over het circuit. Eerst zit Frank achter het stuur van de Subaru, daarna nemen hij en Saskia plaats naast een professionele coureur in een sportwagen. Na afloop is iedereen het erover eens. Frank: ‘Helemaal geweldig. Wat een ervaring om zoiets mee te mogen maken.’ En op de gezichten van de jongens staat ook een brede glimlach. Na het racen volgt er nog een bijzondere rondleiding. Zo neemt het viertal een kijkje in de control room en betreden ze zelfs het podium! Vol met indrukken vertrekken ze naar Corsendonk Camping Spa d’Or om daar bij te komen van een heerlijk dagje.

Beleef Wallonië/De Ardennen met ons mee!

In augustus en september trakteerden we je op alle beelden van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. Nu is het de beurt aan onze andere twee testteams. Vanaf zondag 22 december vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de Gezinskampeerders en Actievelingen in Wallonië maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina.

Praat mee