ACSI FreeLife

Menu

Meest innovatieve kampeermiddelen

De Hobby Premium Van heeft afgelopen zondag de European Innovation Award in ontvangst genomen op de Caravan Salon in Düsseldorf en is daarmee de meest vernieuwende camper van Europa.

Auteur
Loes van den Heuvel
Datum
ReactiesReageer

In de categorie ‘caravans’ wint het sanitairconcept CabbyLoo. De European Innovation Award is dé prijs voor het meest innovatieve kampeermiddel.

Vernieuwend en aantrekkelijk

De Hobby Premium Van scoorde in de categorie ‘campers’ de meeste punten vanwege zijn aantrekkelijke design, ruime afmetingen en moderne interieur. Het vernieuwende toilet CabbyLoo verbrandt de toiletinhoud tot een compact hoopje as, waardoor een toilet legen op de camping zoals dat nu nog gebeurt, overbodig is geworden. Hiermee overtuigde CabbyLoo de jury in de categorie ‘caravans’.

European Innovation Award: dé award voor innovatieve kampeermiddelen

De uitreiking van de European Innovation Award vond voor de derde keer plaats. Er waren 13 innovatieve kampeermiddelen genomineerd voor de prijs, die allemaal door de deskundige jury beoordeeld zijn.

De jury bestaat uit journalisten van 14 Europese kampeertijdschriften, waaronder het Nederlandse kampeertijdschrift ACSI FreeLife, dat dit jaar voor het eerst in de jury zit. De Nederlandse afgevaardigde is Thijs Joosten, hoofdredacteur van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

Praat mee: Meest innovatieve kampeermiddelen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation