ACSI FreeLife

Menu

‘Meer beleving met Happy Camping’

Bezoekers aan de Recreatie Vakbeurs Hardenberg die op zoek zijn naar kampeerinspiratie, komen dit jaar onder meer aan hun trekken op de Happy Camping. De exposanten zijn vrij in de manier waarop ze hun producten presenteren op dit speciale themaplein. Er is wel één voorwaarde.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Happy Camping

Alle producten en systemen moeten toegankelijk zijn en gebruikt kunnen worden. Het is de bedoeling dat de beursbezoekers het gevoel krijgen dat ze op een camping zijn.

Beleving

“We willen af van dat statische. Met de Happy Camping willen we de bezoeker binding en echte beleving bieden”, benadrukt Tom Verbeek van de organisatie. Je vindt het themaplein Happy Camping in het midden van Evenementenhal Hardenberg. De driedaagse Recreatie Vakbeurs is dinsdag 8 en woensdag 9 november geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Op donderdag 10 november is de beurs open van 10.00 tot 18.00 uur.

Congres

Happy Camping is niet de enige plek waar je kampeerinspiratie kunt opdoen tijdens de Recreatie Vakbeurs. Op de eerste beursdag is er van 10.00 tot 13.00 uur in het Kennistheater een congres over de toekomst van de kampeermarkt. Je dient je hiervoor wel aan te melden. Deelname kost € 75.

Trendtour

Op woensdag is er met de trendtour een mogelijkheid om een kijkje in de keuken te krijgen bij camping Beerze Bulten. Om 8.30 uur vertrek je vanaf Evenementenhal Hardenberg per Amerikaanse schoolbus naar deze Overijsselse camping. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn zal de deelnemers rondleiden over zijn camping.

De trendtour gaat vervolgend verder richting Attractie- en Vakantiepark Slagharen en Van Keulen Mobielbouw in Nijverdal. Rond 14.00 uur ben je weer terug bij de beurs. Net als bij het congres dien jij je voor deze trendtour – deelname kost € 45 – ook aan te melden.

Camperaars

Camperaars kunnen het beste op donderdag gaan. Op de laatste beursdag is er om 10.00 tot 13.00 uur allereerst een congres over de opmars van de camper. Daarnaast wordt tussen 12.00 en 12.15 uur bekendgemaakt wie aan de haal gaat met Pleisuremarkt Camper Award. Dat is een prijs voor recreatieondernemers die goed inspelen op de groeiende campermarkt en zich daar het meest in onderscheiden.

Prins Carlos

Recreatie Vakbeurs telt bovendien een aantal bekende sprekers zoals Prins Carlos de Bourbon de Parme. Prins Carlos zet zich al ruim vijftien jaar in voor de versnelling van duurzaamheid. Op woensdag geeft hij in het Kennistheater van 15.00 tot 16.00 uur een lezing over ‘duurzame kansen voor open doel’. Deelname is gratis en je hoeft je vooraf niet te registeren.

Praat mee

Praat mee: 'Meer beleving met Happy Camping'

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht