ACSI FreeLife

Menu

Maak kennis met de Bürstner

Kennismaken CataloniëOok de TestTour van Paul en Enny beperkt zich niet tot Nederland. Na fijne dagen in Zwolle en Zutphen steken de levensgenieters de grens over naar het Duitse Emmerich. Daar overnachten ze op een camperplaats vlak bij de jachthaven. Enny maakt gebruik van de gelegenheid en laat je alles binnen in de Bürstner Lyseo Time zien. En na haar rondleiding door de luxe camper, fietsen Paul en Enny naar het centrum van Emmerich voor een kopje koffie met gebak!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Bürstner

Het eerste wat Enny over de camper vertelt, is dat de zithoek erg fijn is: ‘Als je de stoelen omdraait, kun je lekker met op z’n minst vier man zitten.’ Ook de speciale koffiecuphouder aan de keukenwand en het kastje met plek voor wijnglazen en -flessen zijn voorzieningen die wel aan de levensgenieters besteed zijn. De rest van het interieur is navenant; een luxe koelkast, ruime douche en veel opbergruimte. De conclusie van Enny kan er dan ook maar één zijn: ‘Het is een hele fijne camper waar je heerlijk vakantie in kunt houden!’

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Paul en Enny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op vrijdag 11 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. En misschien wil je wel meer weten over de camper waarmee de levensgenieters op pad zijn geweest. Goed nieuws! Ook de Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G is op de beurs te bewonderen. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Maak kennis met de Bürstner

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht