ACSI FreeLife

Menu

Smikkelen en smullen op grote hoogte in Lauterbrunnen

testtourIn het Zwitserse Lauterbrunnen is het voor Levensgenieters Bert en Veronique alleen maar genieten geblazen. Van topwijnen proeven tot smullen van rösti’s met gesmolten kaas. En vandaag staan er nog veel meer lokale lekkernijen op het menu!

Auteur
Bianca van Steenbergen
Datum
ReactiesReageer
Levensgenieters Lauterbrunnen

De bon vivants worden eerst hartelijk welkom geheten in de Jungfrau-regio. Ze starten vandaag in het Lauterbrunnendal, het dal van de 72 watervallen. Hierna rijden ze met de auto naar Isenfluh. Vanuit daar begint het avontuur pas echt: met de kabelbaan naar de Sulwald Stübli voor een heerlijke lunch.

Zweven door de lucht

Het uitzicht vanuit het kleine rode kabelbaantje is schitterend. ‘O, kijk wat mooi’, verzucht Veronique. En Bert kan dat alleen maar beamen! Samen zweven ze door de lucht. Vijf minuten later komen ze aan bij de Stübli, waar hun een uitgebreide maaltijd vol kaas, vlees en aperitiefjes wacht.

Wandelen naar Lauterbrunnen

‘Na deze lekkernijen gaan we een wandeling maken naar het uitzichtpunt verderop’, vertelt Veronique. Eenmaal daar aangekomen, kijkt Bert uit over het schitterende dal en verklaart: ‘We hebben lekker gegeten en gedronken en zijn nu op weg terug naar de camping. Te voet langs de bergen.’ Dat kan omdat het weer goed is gebleven. En zo stappen de Vlamingen helemaal naar beneden, terug naar Lauterbrunnen.

Meer van de Levensgenieters

Wil je nog meer lezen over de heerlijke activiteiten van Bert en Veronique in Zwitserland? Bestel dan ACSI FreeLife magazine 2-2022. Tot en met april van dit jaar laten we je meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Smikkelen en smullen op grote hoogte in Lauterbrunnen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht