ACSI FreeLife

Menu

De Levensgenieters over hun TestTour-avontuur

testtourZe hadden de primeur. Bert en Veronique waren het allereerste Vlaamse testteam ooit. Hun avontuur eindigt met een nieuwe liefde: het Berner Oberland. De Zwitserse streek viel erg in de smaak, zoals we al zagen tijdens de wijntour en de lunch. We spreken ze nog één keer. Want hoe zijn de Volvo en Dethleffs bevallen?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Header levensgenieters 2021

Toepasselijker kan bijna niet. Met de Zwitserse bergen op de achtergrond vertellen Bert en Veronique over hun tweeweekse testavontuur. ‘Het was een zeer leuke TestTour hier in Zwitserland’, vertelt Veronique. Vooral de diversiteit in landschappen sprak haar erg aan. En ook de verschillende activiteiten waren op hun lijf geschreven. Bert: ‘We zijn met een boot over de Thunersee gevaren om daarna een prachtig wijndomein te bezoeken.’ Die rondleiding over het domein werd afgesloten met een proeverij. Een memorabele ervaring.

Hangt-ie er nog aan?

De reis door Zwitserland maakten ze met een auto-caravancombinatie bestaande uit een splinternieuwe Volvo XC 40 Recharge T5 Plug-in Hybrid met een Dethleffs Aero 410 QS op de trekhaak. Die was geen partij voor de Zweed als we Bert en Veronique mogen geloven. ‘Je voelt het niet dat de caravan erachter hangt’, beschrijft Veronique de rij-ervaring. Chauffeur Bert kan daarover meepraten: ‘Je moet soms echt even in je achteruitkijkspiegel kijken om te zien of je je caravan nog mee hebt!’

Klein(er), maar fijn

En de Dethleffs dan? Daar hebben ze bijna twee weken in gekampeerd. Als ervaren caravanners wisten ze gelijk goed hun weg. Als pluspunt wordt de grote zitplaats genoemd. En de praktische indeling. Wel moesten ze even wennen aan de ruimte, aangezien ze zelf een twee meter langere caravan hebben. Dat mocht de pret gelukkig niet drukken. ‘Het heeft ons aangenaam verrast dat er toch nog zoveel binnenruimte was’, bekent Bert.

Het Berner Oberland is ook meer dan goedgekeurd. Sterker nog, hun eerste ervaring met Zwitserland smaakt naar meer. Een volgende vakantie staat al op de planning en Bert en Veronique hebben zelfs al reclame gemaakt bij vrienden. ‘Ik denk dat we al een aantal mensen warm gemaakt hebben om deze regio te bezoeken’, aldus Bert. Het is dus niet overdreven om te zeggen dat de twee Vlamingen een succesvolle TestTour hebben beleefd. Bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot ziens!

Beleef Bern met ons mee …

En dat was ‘m dan, de allerlaatste video van de TestTour van Bert en Veronique. De twee levensgenieters hebben de reis van hun leven gehad. Binnenkort gaan we de TestTour van het vierde en laatste team volgen. Dat zijn Actievelingen Theo en Antoinette. De blogs en video’s van alle teams komen in een dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze YouTube-playlist. Ondertussen houden we je graag op de hoogte via de nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneren en liken maar, dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: De Levensgenieters over hun TestTour-avontuur

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht