ACSI FreeLife

Menu

Lees ACSI FreeLife gratis op je smartphone of tablet

Ben je abonnee van ACSI FreeLife magazine? Dan kan jij je favoriete magazine in de ACSI Magazines-app lezen! Ben jij nog geen abonnee, dan hebben we een leuk cadeau voor je. Sinds kort kan je de laatste drie edities van ACSI FreeLife gratis downloaden en lezen op je smartphone of tablet. Een mooie manier om even niet aan dat ene c-woord te denken en even lekker te kampeerdagdromen.

Auteur
Sander Cox
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
ACSI Magazines-App

Het gaat om de edities 8-2019, 1-2020 en 2-2020 die je nu dus alle drie gratis kan lezen op de  ACSI Magazines-app.

Extra videomateriaal

In deze ACSI Magazines-app lees je het hele magazine maar dat is niet alles. Tijdens het lezen switch je in één muisklik naar extra videomateriaal en kom je direct op de website waar je wilt zijn. Als je de editie eenmaal hebt gedownload, kan je het nummer overal lezen of je nu wel of niet online bent.

Handleiding ACSI Magazines-app

Bekijk je liever eerst even een handleiding voordat je de app download? In dit document leggen we stap voor stap uit hoe je de app installeert.

Praat mee

 1. E

  Goedemiddag, enig idee wanneer ik mijn Freelife exemplaar op mijn windows tablet kan lezen ?

  Reageer
  0
  0
  1. Sander Cox

   Aks u abonnee bent, dan moet u ook automatisch toegang hebben tot de ACSI Magazines app. Het meest recente nummer (editie 3-2020) is sinds vorige week te downloaden op de ACSI MAgazines app.

   Reageer
   0
   0
 2. NT
  Nico Tolenaars

  Hoi Sander, ik begreep dat de nieuwe freelance uit was en wilde deze online lezen. Dat was mogelijk voor abonnees. Maar hoe log in dan in?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Lees ACSI FreeLife gratis op je smartphone of tablet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht