ACSI FreeLife

Menu

Leer de Cultuurliefhebbers beter kennen!

testtourOok het tweede testteam krijgt een bezoekje van ACSI FreeLife-redacteur Sander. Daarvoor ging hij naar Vreeland, waar Eveline (69) en Maarten (68) wonen. Dit vrolijke stel reist sinds kort weer met een camper. Maar wat zal hun reactie zijn als ze de splinternieuwe LMC Style 400 F en Volvo XC40 B4 op hun oprit zien staan?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
LMC

Eveline en Maarten vertellen op de bank over de banen die ze hadden voor hun pensioen. ‘Ik heb heel lang in de zorg gewerkt en ben nog langer mantelzorger geweest’, laat Eveline ons weten. Maarten heeft tot zijn zestigste in de communicatie gewerkt. Nu hebben ze ruim de tijd om te genieten. Dat betekent vooral veel samen op vakantie gaan. Museumbezoekjes zijn bij het stel favoriet. Maar er wordt ook veel gefietst en gewandeld. En dan is er nog die ‘afwijking’ van Maarten: ‘ik moet altijd orgels in kerken fotograferen. Dat trekt altijd’, bekent hij met een glimlach.

Via twee caravans naar een camper

Maarten heeft het kampeervuur weer aangewakkerd bij Eveline. Een aantal jaren terug kocht hij een oude caravan om weer ouderwets te gaan kamperen. Die Caravelair smaakte naar meer, want met Eveline aan boord kocht hij een luxere caravan, een Adria. Toch was dat niet het einde. Maarten: ‘Die hebben we weer heel gauw ingeruild voor meer ruimte en dat is een camper geworden.’ Dat ze nu twee weken op reis mogen met een caravan, is een interessant weerzien met een kampeermiddel dat ze goed kennen.

Nadat Sander de sleutels aan het stel heeft overhandigd, is het tijd voor de eerste kennismaking met de gloednieuwe auto-caravancombinatie. En die staat al flink te stralen in de zon!  Maarten en Eveline zijn zichtbaar onder de indruk. ‘Jeetje, wat een mooie auto’, zegt Eveline. Ook valt de ruimte in de caravan op: ‘moet je dat bed zien, zo groot hebben we dat nog nooit gehad’, aldus Maarten.

Veel zin in Zwitserland

De twee Vreelanders hebben nog meer om naar uit te kijken tijdens de ACSI FreeLIfe TestTour in Bern. Zo is Eveline niet eerder in Zwitserland geweest, dus is er een hoop om te ontdekken. Vooral op culinair gebied. ‘Ik verheug me enorm op alle kazen die ze daar hebben!’ Voor Maarten wordt de reis een interessant weerzien, want hij heeft van zijn tiende tot zijn vijfendertigste veel in het Alpenland gewandeld. Benieuwd wat de twee tijdens de TestTour allemaal gaan doen? Houd onze site de komende weken goed in de gaten voor nieuwe video’s en blogs.

Meer van de Cultuurliefhebbers

Wil je nog veel meer weten over de LMC Style 400 F en de Volvo XC40 B4? Je leest er alles over in ACSI FreeLife magazine 1 van 2022. Tot en met april van dit jaar laten we je meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Leer de Cultuurliefhebbers beter kennen!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht