ACSI FreeLife

Menu

Lancering ACSI FreeLife magazine

De eerste editie van ACSI FreeLife magazine zal vanaf 22 juni in de schappen door heel Nederland en België komen te liggen. Het magazine van campingspecialist ACSI onderscheidt zich van andere kampeermagazines door zeer uitgebreide testinformatie over caravans, campers en kampeerartikelen. Wij geven u graag een voorproefje: www.acsi.eu/voorproefje.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Hét tijdschrift voor de kampeerder: ACSI FreeLife!

ACSI FreeLife magazine vormt een duidelijke toevoeging op de al bestaande tijdschriften in de kampeerbranche. “Er wordt al veel over kamperen geschreven, maar nergens zijn dergelijke diepgaande en objectieve testen te vinden”, vertelt Ramon van Reine, directeur van ACSI. “Naast de testen staat het magazine boordevol inspirerende informatie over campings, camperplaatsen en vakantieregio’s.” Ieder nummer van het blad bestaat dan ook uit het uitzonderlijke aantal van ruim 200 pagina’s. Kortom, alle informatie waarmee je goed voorbereid gaat kamperen is in ACSI FreeLife te vinden!

De eerste uitgave

Het nieuwe magazine is vanaf 22 juni te koop in de boekhandels en bij de caravan- en camperdealers in Nederland en België. De reguliere verkoopprijs is €5,95. ACSI FreeLife verschijnt zes keer per jaar en is ook in abonnementsvorm verkrijgbaar.

Praat mee

Praat mee: Lancering ACSI FreeLife magazine

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation