ACSI FreeLife

Menu

Kom in de kampeermood bij de KCJ

Waar gaan we naartoe? Gaan we een caravan kopen? Kortom, zit jij met je hoofd alweer bij het nieuwe kampeerseizoen? Kom dan naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ). Van woensdag 12 tot en met zondag 16 oktober kom je tijdens de KCJ de ene na de andere kampeerprimeur tegen. 

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
KCJ

Alle grote caravan- en camperfabrikanten zijn vertegenwoordigd op de beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt de exposanten verdeeld over vijf hallen. Belangrijke primeurs, zoals de Travelino caravan van Knaus en de Smove camper van Niesmann+Bischoff, zijn hier voor het eerst te zien in Nederland.

Luchtbeltent

Daarnaast zijn er fabrikanten van (voor)tenten, vouwwagens en kampeeraccessoires aanwezig. Een bijzondere tent die je kunt zien: de Bubbelle. Deze zogenaamde luchtbeltent is helemaal doorzichtig.

Wanneer je er in ligt, slaap je dus direct onder de sterren. Misschien niet direct het eerste kampeermiddel dat je aan zou schaffen, maar wel leuk om te zien.

Biergarten

De grootste kampeerbeurs van Nederland staat dit jaar in het teken van Duitsland. Je vindt er Duitse campings, maar je kunt ook Duitse lekkernijen proeven.

Het thema Duitsland zie je ook terug in de zesde hal van de beurs, de hal waar je binnenkomt. Hier zijn geen producten uitgestald, hier draait het om de beleving. Er is een Biergarten, replica’s van authentieke vakwerkhuizen en je kunt hier Oud-Duitse spellen spelen. Op het pimpplein zie je voorbeelden van oudere caravans die zijn opgeknapt.

Kampeertheater

Na al dat wandelen en staan is het wel lekker om de benen even de rust te geven. In dat geval kun je mooi aanschuiven bij het Kampeertheater. Daar zijn iedere dag allerlei presentaties, clinics en workshops. Van reisinformatie en de beveiliging van je kampeerwagen tot het bouwen van een camper.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is op alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bestel hier je kaartje. Ben jij benieuwd wat voor primeurs je nog meer tegen kunt komen op de KCJ? Lees dan het hele artikel in ACSI FreeLife 7-2016.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Kom in de kampeermood bij de KCJ

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation