ACSI FreeLife

Menu

Kijkje in museum en in de LMC

Kennismaken CataloniëNiet alleen in Nederland vind je Hanzesteden, ook in Duitsland waren er diverse steden aangesloten bij het Hanzeverbond. Wesel is er daar een van. Het is daarom een logische volgende bestemming voor Joop en Tonny, die in het LVR-Niederrheinmuseum een rondleiding krijgen. Met een hele hoop kennis over de geschiedenis van het Hanzeverbond keren ze terug naar de camping. En daar geeft Tonny een uitgebreid kijkje in de LMC Element. Ook zo benieuwd?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
LMC Element

Na een drukke dag in Doesburg is het tijd voor Joop en Tonny om de grens op te zoeken, letterlijk. Ze vertrekken namelijk naar het Duitse Wesel, waar een museum ligt over de Hanzesteden. Hier genieten ze van een rondleiding waarbij ze 500 jaar teruggaan in de tijd. Joop: ‘Het leuke is dat al die Hanzesteden vriendjes waren en heel goed samenwerkten, zelfs een beetje dezelfde taal spraken.’ Eenmaal terug op de camping gaan de cultuurliefhebbers nog even aan het werk. Althans, Tonny geeft een uitgebreide rondleiding in de LMC en concludeert: ‘Het voelt echt als ons eigen campertje!’

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Joop en Tonny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op zaterdag 12 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook leuk: de camper waar het testteam Levensgenieters mee op pad is gegaan, kun je uitgebreid bewonderen op de beurs. Kom dus alles te weten over deze Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Kijkje in museum en in de LMC

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht