ACSI FreeLife

Menu

Binnenkijken in de Fendt Bianco Selection 465 TG

TestTour KarinthiëOp de prachtige Seecamping Berghof aan de Ossiacher See vlak bij het stadje Villach ontmoeten we Harm en Sophia weer. Sinds ze ontslagen is uit het ziekenhuis, zit haar been in het gips. Dat betekent helaas veel zitten en rusten. Harm heeft een stoel erbij gepakt en zo vertellen ze over de eerste ervaringen met de caravan. En nu Sophia minder mobiel is, geeft Harm je graag een kijkje in hun Fendt Bianco Selection 465 TG.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Fendt Bianco Selection

Maar allereerst vertelt Sophia je nog even hoe zij de caravan de eerste dagen heeft ervaren. ”Het viel me gelijk op dat we veel opbergruimte hebben. Echt heel fijn.” Wel moest ze even wennen aan de twee aparte bedden. Gelukkig ziet ze daar wel een voordeel in. ”Daardoor heb je meer opbergruimte”, aldus Sophia. Ze vervolgt: “en gelukkig kun je er heel goed één groot bed van maken.” De echte rondleiding laat ze noodgedwongen aan haar man over.

Een comfortabele caravan

Harm begint zijn toer bij de vele bovenkasten. Handig daarbij is de lichtstrip erboven. Als je een kastje openmaakt, schijnt er wat licht in het kastje, waardoor je ’s avonds beter ziet wat je pakt. Over de zithoek heeft hij wel wat op te merken: ”de zithoek zit heerlijk, maar is wat aan de kleine kant.” Gelukkig is het prachtig weer in Karinthië en zit het stel veel buiten.

Vervolgens gaat hij naar de keuken, waar het ruime keukenblad de show steelt. En ook boven en onder het keukenblad is alles tiptop in orde. De keukenkastjes hebben het fijne softclose systeem en de koelkast en het vriesvak zijn lekker ruim. Harm sluit af in het slaapgedeelte en komt nog even terug op de enkele bedden. Terwijl hij een extra stuk lattenbodem pakt, zegt hij: ”je hoeft hier maar één keer aan te trekken en je hebt een groot bed.” Al met al is ons testteam dus hartstikke tevreden over deze comfortabele Fendt.

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de Actievelingen in ACSI FreeLife magazine 8-2020. Van november 2020 tot en met mei 2021 kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook nog eens allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Binnenkijken in de Fendt Bianco Selection 465 TG

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht