ACSI FreeLife

Menu

Kijkje in de Dethleffs en in de grotten

TestTour WalloniëHet is goed toeven op de camping. Het zonnetje schijnt, maar toch gaat Saskia de Dethleffs in. Ze wil je namelijk dolgraag het interieur laten zien. Daarna is het tijd om op pad te gaan. De Gezinskampeerders krijgen een rondleiding in de grotten van Han. Ze laten de auto echter staan en reizen op een andere manier …

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Dethleffs

De Gezinskampeerders zijn al een aantal dagen op reis en maken de eerste balans op. Saskia: ‘De caravan bevalt goed. Hij is vrij licht en heeft veel ramen.’ Andere pluspunten: de boiler en het bed met goed matras. Wel zou er voor haar wat meer opbergruimte mogen zijn. Buiten gaat de familie ontbijten. En dat is wel nodig, want er staat een actief dagje op het programma. Ze worden namelijk verwacht bij de Grotten van Han. Bij aankomst staat de directeur, Albert Joris, al op ze te wachten. Ze ontdekken samen alle fraaie ruimtes en genieten zelfs van een lichtspektakel. De dag wordt goed afgesloten in het Wildpark, een dierentuin waar ze de ‘Big five van Europa’ bewonderen!

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus en september trakteerden we je op alle beelden van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. Nu is het de beurt aan onze andere twee testteams. Vanaf zondag 22 december vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de Gezinskampeerders en Actievelingen in Wallonië maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina.

Praat mee

Praat mee: Kijkje in de Dethleffs en in de grotten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht