ACSI FreeLife

Menu

Kijkje in de Eriba en in de abdij

TestTour WalloniëNa een rustige verhuisdag zijn onze Actievelingen weer toe aan een uitje. In het dorpje Florenville bezoeken ze de beroemde Abdij van Orval. Erwin ziet het wel zitten om het lokaal gebrouwen trappistenbier eens grondig te inspecteren. Later op de dag is het aan Henriëtte om te keuren; zij neemt de Eriba Nova Trend 480 uitgebreid met je door!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eriba Nova

De Abdij van Orval is een gigantisch bouwwerk in Florenville, niet ver van de grens met Frankrijk. Het complex bestaat uit meerdere gebouwen en tuinen en is met recht een lust voor het oog. Gids Claude neemt de Actievelingen mee op rondleiding. Die eindigt bij de brouwerij. En daar vertrekken ze niet met lege handen! Erwin krijgt een steekwagen vol bierpakketten mee en Henriëtte heeft haar handen vol aan lekkere Orval-kaasjes.

Als alles en iedereen weer veilig terug is op Camping Ile de Faigneul, vertelt Henriëtte je alles over de Eriba Nova Trend 480. En die bevalt goed: ‘De verlichting is heel leuk, die kun je op allerlei manieren bedienen.’ Ze is ook te spreken over de kastjes: ‘ik vind het prettig dat er heel veel opbergruimte is.’ De lage eettafel is wel een minpuntje, wat haar betreft. En wat zou het handig zijn om een extra hoge kast te hebben om wat jurkjes op te hangen. Toch is haar conclusie helder: ‘als ik een caravan zou overwegen, zou het zeker deze zijn.’

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Kijkje in de Eriba en in de abdij

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht