ACSI FreeLife

Menu

Erwin en Henriëtte maken kennis met de nieuwe Eriba

TestTour WalloniëDe ACSI FreeLife TestTour staat op het punt van beginnen voor het testteam Actievelingen. Erwin (53) en Henriëtte van der Louw (54) delen naast de liefde voor elkaar ook de passie voor kamperen. Zij reizen voor ons door Wallonië in de gloednieuwe Eriba Nova 480 Trend en de Subaru Outback. Met deze mooie combinatie zien zij het avontuur helemaal zitten!

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Team Actievelingen is klaar voor de TestTour
Team Actievelingen is klaar voor de TestTour

Henriëtte kampeert al haar hele leven en is direct enthousiast over de caravan. ‘Wauw, dit is wel heel chic’, laat ze bij het binnentreden van de Eriba weten. Erwin is pas recentelijk besmet met ‘de campingkriebels’ en gaat voor het eerst met een caravan op reis. Hij gaat het avontuur wel goed voorbereid tegemoet. ‘Ik heb me al verdiept in de specificaties van de caravan en de auto’, vertelt hij ons in Andelst. Na het aankoppelen van de caravan kan de reis naar Wallonië beginnen!

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Erwin en Henriëtte maken kennis met de nieuwe Eriba

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht