ACSI FreeLife

Menu

KCJ gaat op in Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs wordt vanaf 2014 uitgebreid met caravans, campers, vouwwagens, (voor)tenten en accessoires. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs gaat dit jaar niet door als aparte beurs. Dat kondigde organisator VNU Exhibitions aan.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Thema Vakantiebeurs: Kampeer & Camping

De Vakantiebeurs is opgebouwd aan de hand van zes thema’s. Eén daarvan is het thema Kampeer & Camping. Eén op de vijf bezoekers van de Vakantiebeurs is geïnteresseerd in kampeer- en campingvakanties. Volgens VNU Exhibitions is het logisch de branche maximaal de gelegenheid te geven hierbij aan te sluiten. Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers krijgen voortaan dus de gelegenheid hun aanbod te presenteren tegen de achtergrond van concrete vakantiebestemmingen.

Veranderende consumentengedrag

Met de uitbreiding van de Vakantiebeurs – en het annuleren van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs – speelt VNU Exhibitions Europe in op het veranderende consumentengedrag. Met name in de maanden januari en februari oriënteren vakantiegangers zich op de komende vakantieperiode, niet alleen waar ze naar toe gaan maar ook op de manier waarop.

Voor meer informatie, zie Vakantiebeurs.nl.

Praat mee

Praat mee: KCJ gaat op in Vakantiebeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation