ACSI FreeLife

Menu

KCI lanceert nieuwe website

De Nederlandse Vereniging voor de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) heeft haar website in een nieuw jasje gestoken.  Het vernieuwde ontwerp moet vooral uitstralen hoe leuk kamperen is.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Dit wil de KCI bewerkstelligen door verschillende kampeerthema’s uit te lichten. Voor zowel de luxe als de eenvoudige kampeerder bevat de website informatie. Bart Bronstring, projectmanager van de nieuwe KCI website: “We presenteren kamperen in de breedste zin. Zoals er talloze verschillende mensen samen op een kampeerveld staan, zo divers moet deze site ook zijn”.

Dealers & occasions

Een andere verandering is dat consumenten nu ook caravan- en camperoccasions en dealers kunnen vinden op de site. “De samenwerking in de branche die we hebben met bedrijven, was eerst niet zo zichtbaar voor het publiek. Dankzij deze toepassingen heeft iedereen inzicht in wat me allemaal doen”, ligt Bronstring toe.

De oude website was echt toe aan een opfrisbeurt laat de KCI weten. Bronstring: “De oude site was statisch en niet meer van deze tijd. De nieuwe website is overzichtelijk en actueel.” Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid lezen over het Kampeer en Caravan Event dat plaatsvindt van 19 tot en met 27 oktober. Tijdens dit evenement presenteren verschillende BOVAG-dealers de nieuwste campers, caravans en vouwwagens van 2014. Op de website zie je welke bedrijven meedoen en wat er wanneer te zien is.

Praat mee

Praat mee: KCI lanceert nieuwe website

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation