ACSI FreeLife

Menu

Spectaculaire slotdag in Kasteel van Bouillon

TestTourDe tijd vliegt voorbij voor het team Gezinskampeerders. De laatste dag van de ACSI FreeLife TestTour in Wallonië is aangebroken. Als afsluitend uitje staat het Kasteel van Bouillon op het programma. Na een uitgebreide rondleiding schittert Saskia als hoofdrolspeelster in de roofvogelshow. De arenden, buizerds en gieren komen letterlijk op haar afgevlogen.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Kasteel van Bouillon
Kasteel van Bouillon

‘Ik heb het overleefd’, laat Saskia enthousiast en opgelucht weten. ‘Het was aan de ene kant heel eng. Je weet niet wat er op je af komt vliegen! Het was wel heel erg leuk.’ De familie Van Estrik sluit de vakantie ontspannen af bij de Dethleffs-caravan op Camping Bertrix. ‘We hebben een lekker vrij uitzicht vanaf de camping’, aldus een tevreden Frank. ‘En voor de kinderen is hier veel animatie’. Met een zwembad, klimbos en de mogelijkheid tot paintballen en mountainbiken, hebben Dinand en Robin zich hier heerlijk vermaakt.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus en september trakteerden we je op alle beelden van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. Nu is het de beurt aan onze andere twee testteams. Vanaf zondag 22 december vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de Gezinskampeerders en Actievelingen in Wallonië/de Ardennen maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal

Praat mee