ACSI FreeLife

Menu

Kandidaten gezocht voor kampeerprogramma RTL4

In november start RTL 4 met het uitzenden van een nieuw televisieprogramma over kamperen: Camp-to-Go. Het programma laat het genieten van kamperen, de gezonde buitenlucht, avonturen in de omgeving en het genieten van elkaar zien. Maar liefst 24 gezinnen of koppels worden op pad gestuurd met een nieuw kampeermiddel. De casting staat op het punt van beginnen, speel jij een hoofdrol in de nieuwe show?

Auteur
Katinka Schippers
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
Camp to Go

Camp-to-Go is een initiatief van de Kampeer & Caravan Industrie (KCI) in samenwerking met Europa’s Campingspecialist ACSI, ANWB en NKC. Camp-to-Go is ánders. Héél anders en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. In acht afleveringen laten we 24 gezinnen en koppels kennismaken met kamperen. Dat doen ze tijdens een korte kampeervakantie op een van de Nederlandse campings, geselecteerd door ACSI en ANWB, om te ervaren hoe leuk het campingleven is tijdens de Nederlandse zomer. Een deel van de tv-beelden wordt door de kampeerders zélf gefilmd, zodat de kijker van binnenuit de kampeerervaringen kan meebeleven. En jij kunt meedoen!

Een heel weekend lang!

Wat staat je te wachten als deelnemer aan het nieuwe tv-programma? Een heel weekend lang gratis (je betaalt alleen je eigen eten en drinken) kamperen, in een nieuwe caravan, vouwwagen, kampeerauto of (dak)tent en die haal je zélf op bij de dealer. Daar krijg je instructies van Mister-Camping Sander Janson en vervolgens vertrek je naar de voor jou geselecteerde sterrencamping – of camperplek. Daar start Het Grote Genieten. Samen, of met je gezin. En tijdens het lange weekend film je ook zelf, zodat de tv-kijkers straks kunnen meegenieten van jouw kampeerbelevenissen. Na afloop word je geïnterviewd over je ervaringen en ook dat nemen we natuurlijk mee in het tv-programma dat acht weken lang wordt uitgezonden bij RTL4. Meld je aan op de website van Camp to Go!

Afbeelding TV programma Camp to Go small 002

Branchebrede samenwerking

In het nieuwe tv-programma komt ook allerlei kampeer- en productnieuws voorbij, door een unieke samenwerking tussen fabrikanten, importeurs, dealers en accessoireleveranciers. “Door de positieve reacties uit de kampeersector werd al snel duidelijk dat er veel animo is voor dit nieuwe tv-format”, vertelt Hans Louwers van branchevereniging KCI. “We waren voor het programma op zoek naar 24 kampeermiddelen en dat was binnen een week geregeld. Er is participatie vanuit 17 verschillende merken en fabrikanten. En daarbij hebben we ook ondersteuning vanuit ACSI, ANWB en de NKC. Camp-to-Go kun je daarom gerust een branchebreed tv-initiatief noemen – daar wil gewoon niemand in ontbreken”, aldus een enthousiaste Hans Louwers.

Praat mee

 1. LV
  Lieven Vanhecke

  en de alleenstaande kampeerder met eigen camper ? Niet aan gedacht ?

  Reageer
  0
  0
 2. RV
  Romain Moens en Maggy Vancraybex

  Belgisch koppel Romain (67) en Maggy (64) Gek van kamperen woonachtig in Bilzen dat is Belgisch Limburg
  en client voor diensten bij ACSI zoals APP en Kortingkaart

  Graag kunnen wij meedoen en wij hebben tijd zat
  Groetjes.

  Reageer
  0
  0
 3. BK
  Bert en Anke Kooiman

  Meedoen aan een kampeerprogramma? LEUK!
  Wij zijn enthousiaste kampeerders en net + . Mogen 70+-ers ook hieraan meedoen? Zal toch wel? Je moet zo lang mogelijk kamperen . Dat houdt je jong.
  We hopen antwoord te mogen ontvangen op deze oproep. Groeten van Bert en Anke Kooiman

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Kandidaten gezocht voor kampeerprogramma RTL4

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht