ACSI FreeLife

Menu

Kampeermodellen 2014 in Dordrecht

Alle modellen Adria caravans en campers, Fendt caravans, Hobby caravans en campers en Sun Living campers van 2014 zijn in de showroom te bekijken tijdens Dordrecht Open. Van 7 tot en met 15 september vindt Dordrecht Open plaats op twee locaties in Dordrecht.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
HobbyPremium

De Nederlandse dealers zijn bij Dordrecht Open aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Dordrecht Open

In de Adria showroom aan de Calandstraat 44 in Dordrecht vind je de compleet vernieuwde Altea serie, alle 8 modellen zijn te zien. Ook de Adria Coral is te bewonderen met twee verschillende interieurs. Het instapmerk van Adria, Sun Living, wordt onder meer vertegenwoordigd door de alkoof A49DP en de crossover M46SP. Wil je er zeker van zijn dat het model van je keuze aanwezig is, dan kun je contact opnemen met Adria door te mailen naar info@adria.nl.

Hobby en Fendt

Hobby en Fendt zijn te vinden aan de Pieter Zeemanweg 170 op twee minuten afstand van de Adria showroom. Onder meer de Hobby de Luxe Easy (winnaar European Innovation Award Caravans) en het vernieuwde interieur van de Fendt caravans zijn te bekijken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Dordrecht Open is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. Zowel parkeren als de entree zijn gratis. Vanaf de A16 neem je afslag 20 en volg je de borden. Op DordrechtOpen.nl vind je meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving.

Praat mee

 1. cw

  ik zou graag weten waar ik de hobby premium 540 ufe kan bezichtigen
  graag een dealer die in bezit is hier van

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Kampeermodellen 2014 in Dordrecht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht