ACSI FreeLife

Menu

Kampeerinspiratie op Vakantiebeurs

Naast het lezen van ACSI FreeLife magazine kan je ook kampeerinspiratie opdoen tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs die van 9 tot en met 13 januari wordt gehouden in Utrecht. De Vakantiebeurs is de plek waar reisorganisaties, touroperators, accommodaties, verkeersbureaus, vertegenwoordigers en ambassades samenkomen om je van informatie te voorzien. In deze koude dagen is het heerlijk om alvast weg te dromen naar de volgende vakantiebestemming.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
vakantiebeurs

ACSI producten op Vakantiebeurs

In Hal 11 verrijst een nieuw plein waar kamperen centraal staat. Hier vind je als bezoeker aanbod van internationale campings, accessoires, diverse caravans en campers en bijvoorbeeld de campinggidsen van ACSI. Op het podium worden doorlopend presentaties gegeven en er is een campingwinkel om de inwendige mens te bedienen. De ACSI producten: ACSI Club ID, CampingCard ACSI, en ACSI Kampeerreizen zijn ook op de Vakantiebeurs te vinden bij de volgende stands: 08.E058, 08.E070, 08.E082, 08.F058, 08.F070, 08.F082, 09.A092, 09.A109, 11.D004.

Vakantiepleinen op de Vakantiebeurs

Daarnaast is er in Hal 5 van de Vakantiebeurs een Christelijk vakantieplein waar zo’n zestig reisorganisaties samenkomen die reizen organiseren voor gelijkgestemden. Fietsen en wandelen zijn dit jaar in Hal 7 verenigd in één plein. Zo kan je bijvoorbeeld informatie vinden over fietsen door het Salzburgerland. Het toenmalige parcours van de UCI WK wielrennen van 2006 in het SalzburgerLand is sinds deze sportieve gebeurtenis een geliefd trainingsterrein voor professionele, amateur en hobbyfietsers. Er zijn 25 routes beschikbaar.

Niet alleen op het kampeerplein van de Vakantiebeurs zijn kampeervakanties te vinden ook daarbuiten. Zo biedt Zazoe Xperience (stand: 03.ZA21) een kampeerreis door Zuidelijk Afrika aan. Of kan je een camper arrangement uitzoeken van vijf dagen langs natuur- en cultuur routes in Nederland. Als je er nog niet helemaal uit bent, is het een handige manier om kennis te maken met camperen met een ingerichte camper inclusief gevulde koelkast. Te vinden bij de Camperfun stand: 11.KP34.

Informatie en kaarten: Vakantiebeurs.nl.

Praat mee

Praat mee: Kampeerinspiratie op Vakantiebeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht