ACSI FreeLife

Menu

Kampeerervaring in de virtual reality

Op de grootste kampeerbeurs ter wereld, de Caravan Salon Düsseldorf, kun je alle nieuwe kampeermiddelen van dichtbij bekijken. Eén daarvan is het iNet System van Truma. Dit klimaatcontrolesysteem ervaar je door een virtual reality bril.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

In deze 3D-wereld ervaar je van dichtbij de voordelen en je ziet hoe het Truma iNet System werkt. Truma belooft een wauw-effect. Diegenen die bekend zijn met het fenomeen Oculus weten dat dit inderdaad een spectaculaire aangelegenheid kan worden. Via deze link zie je bijvoorbeeld hoe talkshowhost Matthijs van Nieuwkerk de werking van de bril uitprobeert dan wel ondergaat.

Virtual reality als kampeer

Met het Truma iNet System kun je de combiverwarming en de Truma-airconditioning met een smartphone of tablet bedienen. Beursbezoekers kunnen het nieuwe systeem in ontdekkingscabines met alle zintuigen ervaren: met behulp van Oculus Virtual Reality-brillen (foto) kun je een ‘echt’ zomer- of winterkampeerscenario beleven. Alle bezoekers die de Truma-app met de nieuwe functie ‘afstandsbediening’ direct ter plaatse aan de Truma-stand downloaden, ontvangen een klein geschenk.

De Truma-stand vind je in hal 13/C31. De Caravan Salon Düsseldorf gaat op 29 augustus van start. Houd deze website in de gaten voor meer nieuws omtrent de grootste kampeerbeurs ter wereld.

Praat mee

Praat mee: Kampeerervaring in de virtual reality

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation