ACSI FreeLife

Menu

Kampeerders vrijen véél meer

Vooral vakantiegangers die met de caravan op pad gaan schroeven het aantal vrijpartijen op vakantie op. Van hen geeft 90 procent aan dan vaker seks te hebben dan thuis.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Zij worden gevolgd door Nederlanders die verblijven in een appartement (81 procent zegt vaker dan thuis het liefdesspel te spelen) of hotel (74 procent van hen kampt met opspelende hormonen). In totaal heeft 74 procent van de Nederlanders op vakantie vaker seks dan thuis. Dat blijkt uit een enquête van het Radio 10-programma Tim In de Morgen onder 1.238 mensen.

Thuisblijvers genieten ook

Van de Nederlanders die wel vakantie hebben, maar niet weggaan, heeft 54 procent alsnog meer seks dan normaal. Als mensen met het hele gezin gaan kamperen, daalt het aantal vrijmomenten juist. 80 procent van de stellen heeft dan minder seks dan thuis.

Schaarse kleding, bruine lijven

Volgens seksuoloog Astrid Kremers hebben mensen op vakantie meer tijd voor elkaar. “Ook vallen remmende factoren weg en word je op vakantie sneller geprikkeld door schaars geklede mensen en mooie gebruinde lichamen. Het is opvallend dat de caravan zo’n populaire plek is. Meestal geldt dat de kans op een wilde nacht groter wordt naarmate er meer privacy is.”

Bron: Nu.nl

Praat mee

 1. MB
  Meander (Folkert Buiter)

  Ik schreef er een grappig verhaaltje over.

  Biedt de link maar gratis aan, want op mijn pagina (www.meanderblog.nl) mag je alles gratis lezen.

  http://meanderblog.nl/vrijen-in-een-tent/

  Onder het verhaal een link naar jullie pagina, die zomaar 25 keer is bekeken via mijn pagina.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Kampeerders vrijen véél meer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation