ACSI FreeLife

Menu

Kampeerbeurzen in het voorjaar

Het voorjaar is het seizoen dat bij veel kampeerders de kampeerkriebels beginnen. De Evenementenhal speelt hier op in en organiseert op de locaties Hardenberg, Gorinchem en Venray informatieve kampeerbeurzen, waar kampeerders alvast in de kampeerstemming kunnen komen en inspiratie op kunnen doen voor het komende kampeerseizoen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

ACSI FreeLife zet een overzicht van de beurzen voor jou op een rijtje. Wil jij hier ook graag bij aanwezig zijn? Noteer het dan alvast in je agenda!

Kampeer & Vrije Tijd – Hardenberg

Naast informatie over kamperen vind je op deze beurs ook informatie uit de fiets- en wandelbranche. Campings uit binnen- en buitenland kunnen je vertellen over de mooiste kampeer, wandel- en fietsgebieden. Ontdek ook het uitgebreide aanbod: van wandelschoenen, tot luxe campers.

Op de beurs staat beleving centraal en is het mogelijk om bij diverse fietsleveranciers een proefritje te maken op de mooie fiets die je hebt gespot. Zo weet je direct of de fiets aan je wensen voldoet. Of wat dacht je van proefrijden in de Adria Twin Camper?

20 t/m 22 februari 2015

Caravan & Camper Beurs – Gorinchem

Ben je van plan om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen? Op deze beurs in Gorinchem vind je alle informatie over de mooiste en nieuwste caravans en campers. Ook voor inspiratie voor je volgende vakantiebestemming ben je op deze beurs aan het juiste adres. Campinghouders uit binnen- en buitenland kunnen jou precies vertellen welke gebieden de moeite waard zijn.

Op de beurs kun je ook de winnaars van de NKC kampeerauto van het jaar verkiezing bewonderen.

27 februari t/m 1 maart 2015

Kampeer Totaal – Venray

Op de Kampeer Totaal beurs geniet je van de Limburgse gezelligheid terwijl je informatie opdoet over de mooiste kampeermiddelen, accessoires en over campings uit binnen- en buitenland. Voor alle toeristische informatie kun je terecht op de ‘campingstraat’. Je kunt ook presentaties bijwonen over het kiezen van de juiste camper, kamperen in Oostenrijk en meer.

6 t/m 8 maart 2015

Voor meer informatie over de diverse beurzen kijk je op: Evenementenhal.nl

Praat mee

Praat mee: Kampeerbeurzen in het voorjaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation