ACSI FreeLife

Menu

Kampeerbeurzen door het hele land

Na de Vakantiebeurs Utrecht en de Caravana in Leeuwarden is het nog altijd niet afgelopen met het beurstumult. Ook in februari en maart kunnen kampeerliefhebbers weer hun ogen uitkijken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Zo zijn er drie verschillende kampeerbeurzen op alle drie de locaties van Evenementenhal in Nederland. In Hardenberg wordt het kampeerseizoen afgetrapt met Kampeer & Vrije Tijd, gevolgd door Camperbeurs in Gorinchem en Kampeer Totaal in Venray.

Kampeer & Vrije Tijd

In Hardenberg is de Evenementenhal op 12, 13 en 14 februari het toneel van de Kampeer & Vrije Tijd kampeerbeurs. Natuurlijk is hier alles te vinden over kamperen. Zo is er onder andere een groot aanbod van campers, caravans en tenten. Dit jaar heeft de beurs ook aandacht voor de fiets- en wandelbranche. Op de beursvloer zijn dus ook fiets- en wandelroutes, en vertellen campings uit binnen- en buitenland alles over de mooiste kampeer-, wandel- en fietsgebieden.

Camperbeurs

Voor camperaars vindt op 26, 27 en 28 februari de eerste editie van de Camperbeurs plaats. Dit is de vervanger van de Caravan & Camper Beurs. Niet alleen campers, maar ook accessoires, technische onderdelen en voortenten staan tijdens deze beurs in de schijnwerpers. Daarnaast is er veel toeristische informatie. Zo kun je alvast mooie vakantieplannen maken.

Kampeer Totaal

Op 11, 12 en 13 maart vindt de zesde editie van Kampeer Totaal in Venray plaats. Deze beurs is bedoeld voor zowel startende als ervaren kampeerders. Voor vakantiegangers die ‘back to basic’ willen of zich meer thuis voelen in Glamping: op Kampeer Totaal is aan iedere soort kampeerder gedacht. Doel van de beurs is inspiratie en informatie opdoen over de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied.

Op alle beurzen is ACSI aanwezig. Zien we je daar? Tickets voor deze beurzen zijn te bestellen via KampeerbeursAgenda.nl. Alle kampeerbeurzen van Evenementenhal zijn te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Op alle locaties kun je gratis parkeren.

Praat mee

 1. m

  goedenmiddag.
  graag zou ik willen weten waar de camperbeurs eind februari is,en of ik als exposant
  kan deelnemen.
  m.v.g.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Kampeerbeurzen door het hele land

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation