ACSI FreeLife

Menu

Kampeerbeleving op de Vakantiebeurs

Na een succesvolle eerste editie is ook dit jaar Camping by Night weer op de Vakantiebeurs te vinden. Tijdens de beurs die van 14 t/m 18 januari in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt, wordt een zwoele zomeravond op de camping nagebootst.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het thema van de beurs is niet voor niets: ‘Je zou zweren dat je er al was!’

De gezellige knusheid van kamperen

Je bent samen met je partner en kinderen de hele dag lekker druk geweest. Naar het strand, op de berg of bij dat mooie kasteel. De avond valt. Krekels beginnen te tsjirpen en alleen het geruis van het riviertje langs de camping blijft onverstoord doorgaan. De geur van een late barbecue vult de lucht, een knisperend kampvuurtje en kaarsjes verlichten de omgeving. De gezellige knusheid van kamperen hangt in de lucht. De kinderen liggen op bed, je zoekt nieuw gemaakte vrienden op en  een flesje wijn gaat open…

Die echte kampeersfeer, dat is precies wat er dit jaar in hal 12 van de Vakantiebeurs gaat gebeuren. Lichten gedoofd, echte kampvuurtjes en typisch campingeten. Want hoe kun je nu beter een caravan of camper bekijken dan in een vakantiesetting? Pak een zaklamp en ga op ontdekking. Camping by Night bestaat uit een vouwwagenveld, caravan- en voortentenveld, camper- en luifelveld en een tentenveld.

Zes vakantietypen op de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs wordt dit jaar voor de 45e keer gehouden. De beurs is ingedeeld in pleinen met zes vakantietypen: ontdek (verre bestemmingen), actief (outdoor en sport), zien (stedentrips en cultuur), samen (familie en kinderen), vaar (cruises en zeilen) en buiten (kampeer en camping). Op de pleinen zijn gratis presentaties en lezingen bij te wonen en specialisten in gesprek te gaan maar ook is het mogelijk aan workshops deel te nemen en activiteiten te ondernemen.

Nieuw dit jaar zijn onder andere een kooktheater, klimmuur en duikbassin. De twee gastlanden Curaçao en Spanje worden extra in de spotlights geplaatst.

Een kaartje kost in de voorverkoop € 12. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 20:00 uur (‘Vakantiebeurs by Night’). Uiteraard is ACSI FreeLife ook terug te vinden op de beurs. Kom je langs in hal 8, op stand E054?

Praat mee

Praat mee: Kampeerbeleving op de Vakantiebeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation