ACSI FreeLife

Menu

Kampeerbelevenis Noord-Holland

Het nieuwe kampeerseizoen is in aantocht, dus tijd om je te oriënteren op de vakantie. De Karsten Travelstore in Zwaag wordt in het weekend van 16 en 17 maart omgetoverd tot een kampeerbeurs onder de noemer: Kampeerbelevenis Noord-Holland.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
kampeerbelevenis

Accessoires, kampeerbestemmingen en de nieuwste kampeermiddelen zijn te bewonderen.

Kampeerbelevenis

Op Kampeerbelevenis Noord-Holland bij Karsten Travelstore in Zwaag zijn alle elementen aanwezig om ideeën op te doen voor het nieuwe kampeer seizoen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven waaruit inspiratie voor je kampeerplannen te halen valt. In de tussentijd wordt je ook vermaakt door  divers entertainment. Alles staat in het teken van uitwisseling van informatie, kennis en inspiratie op het gebied van kamperen.

Het is de vierde editie van Kampeerbelevenis Noord-Holland. Er is 10.000 vierkante meter aan kampergerelateerde producten en diensten te vinden. De belevenis vindt plaats in de showrooms en op het terrein van Karsten Travelstore.

Kamperen in de buurt

Een bezoek aan Kampeerbelevenis Noord-Holland is gemakkelijk te combineren met een bezoek aan Zwaag zelf, een idyllisch dorpje in de buurt van Hoorn. De omgeving leent zich goed voor een wandel- of fietstocht. Voor de kinderen is het leuk om een bezoek te brengen aan Speelgoedmuseum De Kijkdoos.

De Kampeerbelevenis Noord-Holland komt tot stand door samenwerking tussen Karsten Travelstore, alle exposanten en Bureau Peen!. De eerst vijftig exposanten zijn bekend gemaakt op de website Kampeerbelevenis 2013. De entree is gratis. Voor campings in de omgeving van Zwaag kun je kijken op de website van Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Kampeerbelevenis Noord-Holland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht