ACSI FreeLife

Menu

Kampeerbelevenis Brabant 2014

Dit weekend kan de voorpret voor de kampeervakantie beginnen. De hallen van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk worden van vrijdag 24 tot zondag 26 oktober omgetoverd tot: Kampeerbelevenis Brabant 2014.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
caravanreisverzekering

Informatie, inspiratie en activiteiten op de Kampeerbelevenis Brabant 2014 staan allen in het teken van kamperen en vakantie.

Kampeerbelevenis Brabant 2014

Kampeerbelevenis Brabant 2014 heeft al verschillende edities gehouden in Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Het zesde seizoen van de Kampeerbelevenis start dit weekend in Bergeijk. Er is 20.000 m2 met kampeergerelateerde artikelen en diensten. De belevenis vindt plaats op het terrein en in de hallen van Bax Totaalrecreatie.

De kampeerder maakt er kennis met campings, caravan- en camperdealers. Naast het aanbod informatie kun je ook inspiratie opdoen en demonstraties of workshops volgen.

Meer informatie

De toegang voor Kampeerbelevenis Bergeijk is gratis. Parkeren kost € 4,- maar dat is inclusief twee consumptiebonnen. Meer informatie over het evenement in Bergeijk en over andere locaties van Kampeerbelevenis is te vinden op: KampeerBelevenis.nl

Kamperen in Bergeijk

Een bezoek aan Kampeerbelevenis Brabant is goed te combineren met een verblijf op een camping in Bergeijk. Bergeijk is het groenste dorp van Nederland, leuke fiets- en wandeltochten brengen je langs de mooiste plekjes. Aangename campings in Bergeijk zijn bijvoorbeeld: Camping de Paal en Camping Tabakspad.

Voor meer campings in de omgeving van Bergeijk kun je kijken op de website van Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Kampeerbelevenis Brabant 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht