ACSI FreeLife

Menu

Kampeer Totaal Hardenberg 2013

De organisatie van Kampeer Totaal Hardenberg 2013, die van 22 tot en met 24 februari plaatsvindt, noemt de kampeerbeurs onmisbaar voor kampeerliefhebbers. Er zijn diverse exposanten aanwezig met onder andere tour- en stacaravans, campers, accessoires en campings uit binnen- en buitenland.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Kampeer Totaal Hardenberg 2013

Op de Kampeer Totaal beurs kun je door de campingstraat wandelen. Aan die straat vind je campings uit binnen- en buitenland en wordt je geïnformeerd over alle toeristische plekken. Voor jong en oud worden er diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er veel nieuwe kampeermodellen tentoongesteld waar je naar hartenlust in kan rondkijken.

Camperaars kunnen overnachten

Na de beurs hebben camperaars de gelegenheid om uitgebreid na te praten over de noviteiten die ze hebben gezien. Speciaal voor camperbezitters is er de mogelijkheid om tijdens Kampeer Totaal Hardenberg 2013 van 22 tot en met 24 februari gratis te overnachten. Er wordt een stuk op de parkeerplaats hiervoor afgezet. Er zijn verder geen voorzieningen aanwezig. Voor meer informatie kun je kijken op Evenementenhal.nl.

Praat mee

Praat mee: Kampeer Totaal Hardenberg 2013

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation