ACSI FreeLife

Menu

Kampeer Informatie Dagen

Van het voortreffelijke weer van de afgelopen dagen krijg je spontaan zin om te kamperen. Om je alvast te oriënteren op aankomend seizoen, breng je aankomend weekend een bezoek aan de 33ste editie van de Kampeer Informatie Dagen bij Erica Recreatie in Zeist.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Korting voor kampeerders

Op 14, 15 en 16 maart is er van alles te zien en te doen voor de kampeerliefhebber. Erica Recreatie, kampeerspecialist van Midden-Nederland, heeft aanbiedingen geselecteerd, die alleen tijdens de Kampeer Informatie Dagen geldig zijn. Je krijgt niet alleen korting op caravans, vouwwagens en (voor)tenten in de Outlet store, maar ook op kampeeraccessoires in de geheel vernieuwde Erica kampeershop.

Nieuws op kampeergebied

Daarnaast vind je op het voorterrein van de winkel die dit jaar 50 jaar bestaat een grote tent waar je onder het genot van een hapje en drankje, kunt laten informeren over de nieuwste kampeersnufjes en kampeerbestemmingen. Er zijn vertegenwoordigers van meer dan twintig campings uit binnen en buitenland aanwezig op de Kampeer Informatie Dagen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijdag 14 maart, zaterdag 15 maart of zondag 16 maart tussen 10.00 en 17.00 uur langs bij de Kampeer Informatie Dagen. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ericazeist.nl

Praat mee

Praat mee: Kampeer Informatie Dagen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation