ACSI FreeLife

Menu

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021, hier moet je zijn

Na een jaar afwezigheid is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) weer terug. Vanaf woensdag 6 oktober tot en met zondag 10 oktober is de Jaarbeurs in Utrecht weer één grote indoorcamping. Dit jaar staat de grootste kampeerbeurs van Nederland in het teken van duurzaamheid. Ook vind je er extra veel vouwwagens. Wat kun je nog meer verwachten tijdens de KCJ?

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kampeer-Caravan-Jaarbeurs-tenten

Wie waarde hecht aan duurzaam kamperen, moet de duurzaamheidsroute in hal 12 volgen. Daar kom je onder andere de Knaus ePower, de circulaire caravans van Glaravans, elektrisch aangedreven camperonderstellen en de nieuwe toiletcapsules van Thetford tegen.

Vouwwagens

In diezelfde hal staan ook de nieuwste vouwwagens te glimmen. Uiteraard zijn hier de bekende trailermerken als Campooz, Campwerk, De Wit Schijndel, Holtkamper, Isabella en Alpenkreuzer vertegenwoordigd. Nieuwkomer op de beursvloer is dit jaar Smitveld. Dit nieuwe merk combineert de uitstraling van een tent met de voordelen van een trailer.

Accessoires

Ben je meer op zoek naar de kleine kampeeraankopen, dan moet je de bordjes van hal 8 volgen. In de accessoirehal vind je bijna alle denkbare kampeerspullen. Van caravanmovers en fietsendragers tot luifels en luchtvering. Tijdens de PrijzenParade maak je in deze hal ook kans op allerlei prijzen.

Primeurs

Zoek jij op de beursvloer vooral naar nieuwtjes? Ga dan eens kijken bij de nieuwste buscamper van Malibu met de toepasselijke naam Van Diversity, de offroad editie van de Adria Action Sport, de gerestylede Knaus Südwind, het nieuwste vouwwagenmodel van Isabella Camp-let en/of het nieuwste daktentmodel van Thule.

TakeOff op zonne-energie

De nieuwe versie van de TakeOff is eveneens de moeite waard om bij stil te staan. Deze Infinite-editie heeft zonnepanelen op het dak van 200 Watt, zodat je met deze vouwwagen niet meer afhankelijk bent van de stroompaal op de camping.

Takeoff infinity

Twee uitgebreide nieuwsspecials

De belangrijkste nieuwtjes van modeljaar 2022 vind je uiteraard ook terug in ACSI FreeLife magazine. Zowel ACSI FreeLife 6-2021 als editie 7-2021 staan vol met de nieuwe caravan- en campermodellen en allerlei andere primeurs die je niet mag missen in aanloop naar de KCJ.

ACSI-stand

Voor de nieuwste campinginformatie kun je ook dit jaar weer terecht in de vertrouwde campinggidsen van ACSI. Bij de ACSI-stand kun je alvast een van de 2022-gidsen kopen, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. Sta je op het punt om abonnee te worden van ACSI FreeLife magazine? Dan is dit hét moment. Sluit een abonnement af (3 nummers voor € 10 of 8 nummers voor € 30) en trakteer jezelf op een leuk extraatje met een prijs uit de grabbelton.

Reis- en Kampeertheater

Wie zich nu al oriënteert op een nieuwe kampeervakantie in 2022, kan alvast een reis boeken bij ACSI Kampeerreizen waarbij je een jeu-de-boules-set cadeau krijgt, of een presentatie bijwonen in het Reistheater. Voor inspirerende kampeerverhalen kan je terecht in het Kampeertheater.

Kaartjes

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is van 6 tot en met 10 oktober 2021 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kan dit jaar naast het dagticket (€ 12,50) ook kiezen voor een middagticket (€ 9). Tickets kan je online bestellen.

Praat mee

Praat mee: Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021, hier moet je zijn

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht