ACSI FreeLife

Menu

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs, de grootste kampeerbeurs van Nederland, staat voor de deur. Van 7 tot en met 11 oktober staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van kamperen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs vind je maar liefst 187 primeurs waaronder caravans, vouwwagens, kampeerauto’s, voortenten én handige kampeeraccessoires. Het thema deze keer is ‘La Douce France’.

Gastland Frankrijk

Kampeerinspiratie vind je dus in overvloed op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Ook op het gebied van bestemmingen is er van alles te beleven. De beurs is dit jaar aangekleed in de sfeer van gastland Frankrijk. Als kampeerliefhebber waan je ja vanaf de entree al in het populaire kampeerland. Een kopje koffie met tarte tartin, smakelijke Franse hapjes, een wijnproeverij; je vindt het allemaal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Naast de Frankrijkbeleving en de nieuwste kampeermiddelen staat de beurs vol van activiteiten.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Van SelfieRoute tot het informatieve KampeerTheater, van het BuscamperPlein tot de AppSquare met handige downloads voor de slimme vakantievierder; er is van alles te doen. Bovendien zijn er leuke verrassingen voor de bezoekers zoals het paviljoen met gepimpte caravans en…tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kunnen geliefden elkaar eeuwige liefde verklaren met de unieke hangslotjesactie aan de Eiffeltoren die speciaal hiervoor is nagebouwd.

Uiteraard is ACSI FreeLife ook aanwezig op de beurs (hal 10, stand A28). Zien we je daar?

kaartjes met korting

Praat mee

Praat mee: Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht