ACSI FreeLife

Menu

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012

Heeft u plannen om de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die van 19 tot en met 23 oktober plaatsvindt te bezoeken? Met uw camper kan u verblijven op de speciale camperparkeerplaats op het parkeerterrein P2 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Camperplaatsen bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Er zijn 195 plekken beschikbaar. U kan een plek reserveren onder de voorwaarde dat u een entreekaart heeft voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en € 15,00 betaalt per overnachting. Er zijn op het terrein geen elektriciteitsaansluitingen of afvalwaterpunten aanwezig. Er kan wel vers water worden getapt. Vrijwilligers van de Nederlandse Kampeerauto Club zorgen voor een goede doorstroming en toezicht op het terrein. Staat u op de camperplaats en wilt u een hapje eten? Dan kunt u terecht in restaurant Zeyn in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs. Daar is een speciaal culinair arrangement samengesteld.

Campingbaas worden?

Droomt u er van om een eigen camping te runnen? U kunt nu de kans grijpen om dit in de komende meivakantie een week te proberen op een watersportcamping in Friesland. Aspirant campinghouders kunnen zich via de website van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs  aanmelden en moeten op zaterdag 20 oktober campingeigenaar Karin Veldhuizen zien te overtuigen waarom nu juist hun droom moet uitkomen.

Uit de aanmeldingen worden vijf kandidaten of paren geselecteerd. Op de stand van Watersportcamping Heeg (Hal 12, stand B095) maken zij kennis met Karin. Het sollicitatiegesprek vindt plaats in de ‘Tweetcamper’ op het terras in Hal 11. Aan het eind van de dag wordt bekend gemaakt wie de droombaan krijgt.

ACSI FreeLife magazine; ook op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Ook ACSI FreeLife magazine is aanwezig op de beurs. U kan ons vinden in hal 12 stand B048. De beurs is van 19 tot en met 23 oktober dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Als u voor 19 oktober online een kaartje koopt, betaalt u € 14,25. In de herfsteditie van ACSI FreeLife kunt u meer informatie vinden over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012.

Praat mee

Praat mee: Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation