ACSI FreeLife

Menu

Kaartverkoop zestiende editie CampZone gestart

Ben je niet alleen een liefhebber van kamperen, maar ook van gamen, teamspellen bingo’s en barbecues? Dan is CampZone iets voor jou.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
CampZone

Tijdens CampZone is er een terrein van ruim 8 hectare groot, gevuld met sport en spel, eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen, centrale ruimtes, een zwembad en natuurlijk tenten en (spel)computers. Hier kun je de gezelligheid van kamperen combineren met gamen. CampZone is het grootste outdoor game- en kampeerevenement van de Benelux.

Tickets

De kaartverkoop van het evenement is officieel gestart. Er zijn verschillende soorten kaarten te koop. Er zijn dagkaarten beschikbaar waarbij je het terrein kunt betreden vanaf 12:00 uur tot 12:00 uur de volgende dag. Iedereen die langer wil verblijven, kan een weekend of midweek ticket kopen. Met een Full Event ticket kun je elf dagen lang op CampZone verblijven.

Meer info

CampZone vindt van 5 tot en met 15 augustus plaats in Kronenberg, nabij Venlo. De ticketprijzen variëren, afhankelijk van het soort ticket dat je boekt. Prijzen en meer informatie kun je vinden op de website van CampZone.

Praat mee

Praat mee: Kaartverkoop zestiende editie CampZone gestart

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht