ACSI FreeLife

Menu

Huur een kampeermiddel in een paar klikken

Er zijn momenten in het jaar dat je camper of caravan niet wordt gebruikt. Zonde toch. Bed&Wheels springt hier op in. Op deze website kun je sinds twee maanden terecht voor de zowel zakelijke als particuliere verhuur van caravans, campers of vouwwagens.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Websites waarop je campers kunt verhuren zijn bepaald niet nieuw. Als je gaat googelen, kom je tientallen sites tegen waarop individuele verhuurders hun vakantietrots aanbieden. Je mist vaak het overzicht met al die verschillende websites. Zo dacht Erik van Buuren uit Utrecht er ook over.

Huren in een paar klikken

Tijdens zijn campertour door Australië viel het hem op dat het in Europa zo lastig is om een caravan of camper te huren.  Dat moet veel makkelijker kunnen, dacht Van Buuren en zo is Bed&Wheels geboren. “Mijn generatie doet geen grote investering om een nieuwe caravan of camper te kopen. Ik verwacht met enkele klikken mijn vakantie te regelen via internet. Het juiste kampeermiddel op de locatie die mij het beste uitkomt”, zo omschrijft de Utrechter zijn belangrijkste drijfveer.

De grens over

De teller staat inmiddels op 52 caravans en campers die je kunt huren. Richting het einde van het jaar hoopt de oprichter op een aanbod van zo’n 200 kampeermiddelen. Vooralsnog richt Bed&Wheels zich alleen op de Nederlandse markt. Volgend jaar wil Van Buuren de grens over. Vervolgens wil de initiatiefnemer de gebruiksvriendelijkheid verbeteren. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om op één plek een camper op te halen en op een andere plek weer af te leveren.

Op Bed&Wheels kun je niet alleen maar terecht voor het huren van een caravan, camper of vouwwagen. Je vindt hier ook antwoorden op veelgestelde vragen en uitleg over het verhuren van je caravan of camper.

Praat mee

Praat mee: Huur een kampeermiddel in een paar klikken

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation