ACSI FreeLife

Menu

Huisdier op de camping

Neem jij je huisdier mee op kampeervakantie? Met een goede voorbereiding heb je geen kind aan je trouwe viervoeter. In het augustus/september nummer van ACSI FreeLife lees je alles over een onbezorgde vakantie met huisdier.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De augustus/september is hier te bestellen voor slechts € 3! In het oktober/november nummer ACSI FreeLife vind je een overzicht van de leukste huisdierfoto’s op de camping van onze lezers. Hierboven alvast een voorproefje.

Kamperen met huisdier

Prettig kennis te maken met de kater Julius. Deze kat gaat sinds zijn geboorte ieder jaar mee op vakantie in de camper. Zijn baasje aan het woord: “Het is een waar genoegen om hem mee te nemen. Zelf vindt hij het fijn en hij heeft zelfs een eigen stoel. Waar hij kan, toont hij het ware vakantiegevoel.“

Heb jij nou ook een leuke, mooie grappige of bijzondere kampeerfoto? Stuur hem naar de redactie van ACSI FreeLife. Dat kan via dit formulier. Wie weet vind je je foto terug in het tijdschrift of op onze website. Op dit moment zijn we op zoek naar herfstfoto’s op de camping.

Praat mee

Praat mee: Huisdier op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation