ACSI FreeLife

Menu

Hoogtepunten van de sportievelingen in Karinthië

TestTour KarinthiëDe sportievelingen konden zich geen betere bestemming dan Karinthië wensen voor de ACSI FreeLife TestTour 2020. Kanoën op de meren, wandelen in de bergen en mountainbiken door de bossen. Rob en Ellen hebben het allemaal gedaan! Hun sportieve auto-caravancombinatie bestaande uit de Volvo V60 en Fendt Saphir 465 SFB kwam ook goed van pas in de bergachtige deelstaat. Wat was het leukste om te doen en welk eindcijfer krijgt de auto-caravancombinatie?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
hoogtepunten sportievelingen

Dat Karinthië veel indruk heeft gemaakt, is wel duidelijk geworden na deze twee weken. ”Dit wordt echt een plekje waar we graag naar terugkeren”, aldus Rob. En dat snappen we wel. Want de sportievelingen konden zich volop uitleven. Hiken, wandelen en mountainbiken; zo vieren ze graag vakantie. En als je dan ook nog op de mooiste campings mag kamperen, kun je helemaal spreken van een groot succes. Hun plekje op Camping Bad Ossiacher See kon ook niet beter. ”Je kunt hier gelijk de bergen in, steil omhoog, om te klimmen naar een waterval”, zegt Ellen terwijl ze vanuit naar kampeerstoel naar de bergen achter haar wijst.

Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt

De activiteit die het best beviel, was de hike in de bergen. Daar zijn Rob en Ellen het over eens. Ellen: ”Een leuke afstand, lekker een beetje bewegen, mooie natuur, lekker gegeten. Wat wil je nog meer?” Maar dat was niet alles, want hun metgezel tijdens de hike kon ook op complimenten rekenen van het stel. ”Ook Udo zelf als gids, ik vond ‘m echt geweldig”, vult Rob haar enthousiast aan.

Die andere metgezel – de Volvo V60 B4 – heeft de sportievelingen ook veel plezier gebracht. Toch blijven ze kritisch. ”Ik vind de rijsnelheid eigenlijk net iets te laag”, zegt Rob. Hij is een camper gewend en dat rijdt toch anders dan met een auto en caravan. Ook op de camping was het anders, want installeren duurde allemaal net wat langer dan normaal. Maar op vakantie gaan met de Fendt had ook een groot voordeel. ”Het comfort van de caravan en de auto er apart bij hebben, is weer een groot pre’, aldus Ellen. Al met al zijn ze dus dik tevreden met hun auto-caravancombinatie. We zijn blij om dat te horen en willen jullie bedanken voor jullie deelname. Wie weet tot ziens!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de sportievelingen in ACSI FreeLife magazine 3-2021. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Hoogtepunten van de sportievelingen in Karinthië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht