ACSI FreeLife

Menu

Hoogtepunten van de levensgenieters in Karinthië

TestTour KarinthiëDe levensgenieters waren in goede handen tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2020. Twee weken door Karinthië trekken met een gloednieuwe auto-caravancombinatie van Volvo en Fendt bleek wel aan hen besteed. Ze stonden ze op de mooiste campings en deden allerlei activiteiten. Zo picknickten ze aan het water en maakten ze allerlei leuke boottochtjes. Hoe kijken Rob en Joke terug op hun Oostenrijkse avontuur?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Hoogtepunten levensgenieters

Als we iets geleerd hebben van alle video’s, is het wel dat Karinthië de ideale bestemming is voor de echte levensgenieter. Hoogtepunten genoeg volgens Rob en Joke! Rob herinnert zich de bergwandeling in de Gerlitzen Alpe nog erg goed. ”Fantastisch, met Barbara de gids. Wat die allemaal wist te vertellen!” Dat de wandeling werd afgesloten met een heerlijke lunch hoog in de bergen, was natuurlijk het enige juiste einde voor deze levensgenieters.

Joke denkt met veel plezier terug aan een van de eerste activiteiten in Oostenrijk. Toen gingen ze roeien op de Millstätter See. Met het zonnetje op het water en een goed gevulde picknickmand aan boord, kon deze dag vanaf het begin al niet stuk. ”Het was een heel mooi meer waar we op gingen roeien. En die boot was natuurlijk hartstikke leuk.” De picknick op de oever was extra bijzonder, omdat het de 43e trouwdag van het stel was.

Heimwee naar een caravan?

Rob en Joke hebben het allemaal al gedaan. Kamperen met een tenten, vouwwagens, caravans en dan nu sinds een jaar met een camper. De eerste dagen van de TestTour was het dus even wennen. Maar met zoveel ervaring pakten ze het caravannen al snel weer op. Dat was zeker ook te danken aan de comfortabele Fendt. Joke legt uit: ”Zo super-de-luxe, zoveel ruimte van binnen. Echt aan alles is gedacht.”

”Stabiel, knap bedacht, mooie vormgeving en wat een verlichtingsplan. Fantastisch,” vult Rob haar aan. Maar zonder goede trekauto kom je natuurlijk niet ver. Joke: ”De Volvo is heel erg luxe. We hebben alle haarspeldbochten geprobeerd. Hij doet het fantastisch. Hartstikke goede auto. De TestTour was voor Rob en Joke een aangenaam weerzien met een auto-caravancombinatie. Benieuwd of het toch weer een beetje is gaan kriebelen … We zijn benieuwd! Levensgenieters, jullie waren een geweldig testteam. Wie weet tot ziens.

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de levensgenieters in ACSI FreeLife magazine 2-2021. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

 1. PB
  Peter v.d. Brandt

  In 1979 waren we voor het eerst in Kärnten ( aan de Wörthersee ) en zijn daar nauwelijks meer weg geweest. Sinds 1984 steeds naar de Millstättersee en dus komen de beelden van Rob en Joke ons ZEEER bekend voor.
  Zo’n geweldig land. Dit jaar dus weer ! ! ! !

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Hoogtepunten van de levensgenieters in Karinthië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht