ACSI FreeLife

Menu

Hoogtepunten van de gezinskampeerders in Karinthië

TestTour KarinthiëTwee weken lang door de Oostenrijkse deelstaat Karinthië reizen is al een feest. Zeker met een splinternieuwe Volvo met Fendt-caravan aan de haak! De familie Toorenburg deed het en ging als Testteam gezinskampeerders de uitdaging aan. Ze stonden op de mooiste campings en genoten van allerlei activiteiten voor jong en oud. Maar minstens zo belangrijk: hoe is de auto-caravancombinatie bevallen?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
hoogtepunten gezinskampeerders

Allereerst horen we van de kinderen wat hun favoriete uitjes waren. ”Ik vond het rodelen het leukst deze vakantie, omdat je zo snel kon”, zegt Loïs vastbesloten. Grote zus Sofie had ook veel plezier tijdens het ritje de berg af, maar is nog iets meer fan van een andere activiteit: ”ik vond het rodelen ook heel leuk, maar het allerleukste vond ik de Affenberg, vooral die kleine aapjes.” Figo blijkt ook een echte dierenvriend. Hij is het eens met Sofie, maar voegt eraan toe dat hij toch het meest onder de indruk was van de roofvogelshow.

Een ruime en (te?) luxe caravan

De familie Toorenburg gaat normaal gesproken op pad met een kleinere caravan. Een vakantie in de grote Fendt Bianco Selection 465 TG was dan ook een flinke upgrade. Mark bevestigt dat: ”ik vond de auto top en de caravan erachter was een genot.” De ruime en luxe Fendt kon ook Karen bekoren. ”Ik vond de caravan echt superfijn.” Maar of ze dit nu voor altijd wil? ”Ik zou zelf toch een maatje kleiner nemen”, zegt ze nuchter.

Het gezin bekende voor de TestTour nog nooit in Karinthië te zijn geweest. Ze waren enorm benieuwd naar de natuur en die stelde zeker niet teleur. ”Zowel de grote meren, maar ook de hoge bergen. Super!”, aldus Mark. Na het zien van alle video’s kunnen we wel concluderen dat deze eerste kennismaking zeer geslaagd was en misschien wel naar meer smaakt. Gezinskampeerders, we waren blij dat jullie wilden deelnemen en wat hebben we van jullie genoten!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de gezinskampeerders in ACSI FreeLife magazine 1-2021. Tot en met mei kun je nog genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. Alle video’s vind je ook terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

 1. NN
  Noelle Niesten

  Verleden jaar met de zelfde combinatie van Volvo en Fendt Caravan naar Frankrijk geweest was geweldig

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Hoogtepunten van de gezinskampeerders in Karinthië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht