ACSI FreeLife

Menu

Hoogtepunten van de actievelingen in Karinthië

TestTour KarinthiëHoewel de reis er anders uit kwam te zien dan ze vooraf dachten, hebben Harm en Sophia genoeg hoogtepunten om op terug te kijken. Twee weken lang op de mooiste campings, het Oostenrijkse zonnetje dat zich vaak liet zien, een mooie fiets- en wandeltocht én natuurlijk een fijne kennismaking met de splinternieuwe Fendt Bianco Selection en Volvo XC40. Welke indruk hebben ze gekregen van de auto en caravan? En heeft Karinthië hun harten veroverd?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Hoogtepunten actievelingen 2020

Door de gebroken enkel van Sophia net na aankomst in Oostenrijk, zat een echt actieve vakantie er voor haar niet meer in. De activiteit die ze wel nog kon meemaken, was de wandeling rondom de Ossiacher See. Verder was het vooral met het been omhoog genieten van de luxe Fendt en Volvo. En natuurlijk van de mooie campings en het fraaie Oostenrijkse landschap. Sophia: ”Karinthië is echt prachtig. Alles is gewoon mooi: de meren, het uitzicht.” Verder viel op hoe fietsvriendelijk Oostenrijk is. Ideaal voor deze actievelingen als ze volgend jaar nog een keer terugkomen!

Nieuwe caravan op het oog?

Die volgende vakantie in Karinthië zal dan wel met hun eigen auto en caravan gaan gebeuren. Die moeten bij terugkomst in Nederland namelijk weer netjes ingeleverd worden. Jammer, want Harm is vol lof over de Volvo: ”Het is een genot om in deze auto te mogen rijden. Hij is zo sterk, je voelt niet eens dat er een caravan achter zit.” Hetzelfde positieve gevoel heeft het stel over de Fendt. ”De caravan is echt heerlijk”, aldus Sophia.

Hun grootste ontdekking was het gemak van de twee lossen bedden. Iets wat ze vooraf niet hadden kunnen denken. Maar Sophia moet na dit testavontuur toch echt bekennen: ”we merken dat we nu zelfs aan het overwegen zijn om voor een Fendt met twee losse bedden te gaan!”. En dat snappen we wel, aangezien je in nog geen twee minuten de twee bedden omtovert tot een kingsize bed. Fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben. Dank voor het deelnemen aan deze TestTour en wie weet tot ziens!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de Actievelingen in ACSI FreeLife magazine 8-2020. Tot en met mei 2021 kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Hoogtepunten van de actievelingen in Karinthië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht